NH20180610-142642.jpg
 
handtekening-trouwfotograaf.png

Een perfecte herinnering aan een onvergetelijke dag

 
 

een trouwreportage

Een huwelijksdag is een bijzondere dag, een dag waarin jullie in het middelpunt van de aandacht staan. Voor velen is dit spannend en misschien zelfs wat beangstigend, zeker omdat het een hele belangrijke stap in jullie relatie is. Ondanks dat alles; het enige wat je moet doen is “ja” zeggen, en voor de rest genieten van een onbezorgde dag. Daar hoort een trouwreportage bij die ongedwongen en rustig is, waarbij jullie jezelf kunnen zijn en dat jullie niets moeten te doen wat je zelf niet wilt,

De reportages die ik maak zijn intiem, prettig en vooral ontspannend. Het belangrijkste is dat jullie aandacht voor elkaar kunnen hebben. Ik laat jullie jezelf zijn zonder het poseren of de vraag om rare houdingen aan te nemen. Jullie komen heel natuurlijk en prettig in beeld, zodat jullie later ook echt jezelf op de foto terug zien, keer op keer. jaar na jaar.

Ik leg de dag vast zoals die is, zonder dat mijn aanwezigheid opdringerig of storend is. Ik ben aanwezig maar niet op de voorgrond, ik stuur daar waar het nodig is met zachte hand bij, nooit dwingend en alleen als het kan.. Ik geef.aandacht aan details, kleding, ringen, het boeket en de aankleding van de hele dag. Alle aspecten van de dag zullen in beeld gevangen worden.

Om de keuzestress voor de dag zo klein mogelijk te houden bied ik mijn reportages aan in een viertal pakketten die gebaseerd zijn op het aantal uren fotografie. Elk pakket is naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld extra uren fotografie, of een ander album. Dit overleggen we samen op een rustig moment onder het genot van een kop koffie of thee. Alle pakketten zijn inclusief een album, want de foto’s komen altijd beter tot hun recht als ze in een prachtig album staan, waar je aan tafel of heerlijk op de bank doorheen kan bladeren..

In de aanloop naar de bruiloft hebben we veel contact gehad met Nando: We wisselden ideeën uit, stelden vragen en maakten afspraken. Nando dacht in alles met ons mee wat erg fijn was. Met al zijn ervaringen en ideeën en creativiteit is er een prachtig resultaat uit gekomen.
— Jantine en Evert-Jan

Persoonlijk contact is heel erg belangrijk. Daarom maak ik graag een afspraak voor een gesprek, om elkaar te leren kennen en om jullie gelegenheid te geven wensen kenbaar te maken. Het geeft op mijn beurt gelegenheid om mijn werkwijze uit te leggen en te laten zien. Dit doen we op een leuke en gezellige plek, onder het genot van een kop koffie of thee. Na een boeking spreken we ruim voor de bruiloft bij jullie thuis af om de details van de dag door te nemen zodat alles zorgeloos kan verlopen.

 
5D328670.jpg
 
 

De onderstaande vier pakketten geven een goed startpunt. Natuurlijk is het mogelijk om elk pakket naar wens uit te breiden of te veranderen. Dit doen we samen in overleg aan de hand van jullie wensen.

like a dream - €2705

Het meest complete pakket. Ik fotografeer de hele dag en een groot deel van het feest. Het is inclusief prachtig album, twee ouderalbums, een luxe USB verpakking met mini album en trifolio.

 • tot 18 uur fotografie

 • tussen de 600 en 700 foto’s

 • Impact album 30 x 30 cm met 20 spreads

 • twee ouderalbums 20 x 20 cm

 • luxe USB verpakking met mini album

 • trifolio

 • 2 cadeau boekjes

 • reiskosten inbegrepen

luxe - €1955

Het meest gekozen pakket. Het bevat 14 uur fotografie en het album is inbegrepen, samen met een luxe USB verpakking met fine art prints

 • tot 14 uur fotografie

 • tussen de 500 en 600 foto’s

 • Nubuk album 25 x 25 cm met 20 spreads

 • luxe USB verpakking met 30 fine art prints

 • 2 cadeau boekjes

 • reiskosten inbegrepen

 

compleet - €1615

Voor dit complete pakket krijg je 10 uur fotografie en een prachtig album van 25 x 25 cm. De foto’s komen in een luxe USB verpakking met fine art prints

 • tot 1o uur fotografie

 • tussen de 400 en 500 foto’s

 • Nubuk album 25 x 25 cm met 20 spreads

 • luxe USB verpakking met 30 fine art prints

 • 2 cadeau boekjes

 • eerste 100km reiskosten inbegrepen

eenvoudig - € 960

In dit pakket krijg je tot 6 uur fotografie. De foto’s worden geleverd op USB in een luxe verpakking compleet met mini album

 • tot 6 uur fotografie

 • tussen de 200 en 400 foto’s

 • mini album 20 x 15 cm met 10 spreads

 • luxe USB verpakking met 30 fine art prints

 • reiskosten niet inbegrepen

313-_H015075.jpg
 
 

alles naast elkaar

like a dream

 • maximaal 18 uur fotografie

 • tussen de 600 en 700 foto’s

 • Impact album 30 x 30 cm met 25 spreads

 • USB stick 16 gb

 • luxe USB verpakking met mini album

 • trifolio

 • twee ouderalbums 15 x 15 cm

 • 2 cadeauboekjes

 • reiskosten inbegrepen

 • € 2705

Luxe

meest gekozen

 • maximaal 14 uur fotografie

 • tussen de 500 en 600 foto’s

 • Nubuk album 25 x 25 cm met 20 spreads

 • USB stick 16 gb

 • luxe USB verpakking met 30 fine art prints

 • trifolio

 • geen ouderalbums

 • 2 cadeauboekjes

 • reiskosten inbegrepen

 • € 1955

compleet

 • maximaal 1o uur fotografie

 • tussen de 400 en 500 foto’s

 • Nubuk album 25 x 25 cm met 20 spreads

 • USB stick 16 gb

 • luxe USB verpakking met 30 fine art prints

 • geen trifolio

 • geen ouderalbums

 • 2 cadeauboekjes

 • eerste 100km reiskosten inbegrepen

 • € 1615

eenvoudig

 • maximaal 6 uur fotografie

 • tussen de 200 en 400 foto’s

 • mini album 20 x 15 cm met 10 spreads

 • USB stick 16 gb

 • luxe USB verpakking met 30 fine art prints

 • geen trifolio

 • geen ouderalbum

 • geen cadeauboekjes

 • reiskosten niet inbegrepen

 • € 960

 

trouwalbum

Foto’s kunnen pas echt tot hun recht komen wanneer ze in een prachtig trouwalbum verzameld zijn. Want zeg eerlijk; terug kijken op een computer of tv scherm is iets wat je vrijwel nooit doet. Een album is tastbaar, iets wat je makkelijk uit de kast neemt en op een rustig moment kunt doorbladeren. Daarom zit bij elke pakket een album inbegrepen, omdat zonder een trouwreportage niet compleet is. Dit kan een klein mini album zijn, of een groot album van hoogwaardige kwaliteit.

Ik bied de keuze uit een tweetal soorten albums, elk met een eigen unieke uitstraling. Het ene soort album heeft harde bladen die een uniek gevoel geven en met een hoogwaardige printkwaliteit om de foto’s de beste uitstraling te geven. Het andere soort album heeft de dunne bladen van een koffietafel boek. Bij beide soorten vallen de bladen volledig vlak open, zodat er geen vouw in het midden is en de foto’s naadloos van het ene blad in het andere blad over kunnen lopen.

De kaft van het trouwalbum kan een full color print, zijn of een van de vele andere soorten materialen waaronder (diervriendelijk) leer. Ik heb diverse voorbeelden en stalen om rustig op uw gemak een goede keuze te maken.

Toen we het fotoboek in handen kregen, konden we de hele dag nog eens opnieuw beleven, inclusief emoties! Het boek ademt precies de sfeer uit die we voor ogen hadden.
— Claudia en Paul
 
 

KOYLAB

Het KOYLAB album is in diverse materialen verkrijgbaar, maar allemaal met een hoogwaardig kwalitatieve afwerking. Kies uit leder of Nubuk met een keur aan verschillende kleuren en materialen. De harde bladen van dit album slaan volledig vlak open zodat er een minimale vouw in zit waardoor foto’s over de hele lengte gebruikt kunnen worden. Dit album komt in een een mooie luxe bijpassende doos voor een perfecte bescherming. Standaard bevatten deze albums 25 spreads, maar dit is naar wens uit te breiden.


ASUKA

Deze albums worden geprint in een uniek 6-kleuren procedé dat de kwaliteit van een offset drukker evenaart. Door de speciale inkt en coating wordt de duurzaamheid en kwaliteit verhoogd. Die coating is een Laminate Glossy of Laminate Matte afwerking waardoor de pagina’s niet alleen iets steviger worden, maar ook meer beschermd zijn tegen beschadiging. De mooiste afwerking krijgen de albums met een Varnish afwerking die vaak vergeleken wordt met Luster of Satin fotopapier.

Deze albums vouwen volledig open. Hierdoor lopen de pagina’s niet alleen naadloos over, maar kunnen de foto’s in het album ook zonder problemen pagina vullend worden. Er is keuze uit twee soorten ASUKA albums, elk met een eigen unieke uitstaling; de Zen Lay Flat met een stevige fullcolor inschuifhoes, of de Impact in een luxe bewaardoos.,

 

 

luxe USB verpakking met mini album

De foto’s van de trouwreportage worden op een mooie USB stick gezet en geleverd in een luxe verpakking, compleet met mini-album. De USB verpakking met mini album wordt in stijl opgemaakt, met een kleine selectie foto’s. De stevige inschuifhoes met jullie naam in embrossed print kan in diverse kleuren geleverd worden.

De luxe USB verpakking is standaard bij elke reportage inbegrepen.


 

trifolio

Elke reportage komt met een uniek trifolio met een kleine selectie foto’s van de dag. Dit folio misstaat op geen enkele schoorsteenmantel of kast, of gewoon op tafel. De frosted inschuifhoes beschermd dit unieke trifolio op een subtiele manier.

Het trifolio zit standaard bij elke reportage.

 

loveshoot

5D325176.jpg
5D324997.jpg
 

loveshoot

Samen op de foto, intiem, vrolijk, ontroerend. De liefde tussen jullie, de vonk. In een ontspannen omgeving die we samen kiezen wordt tijdens een fotosessie van ongeveer een tot anderhalf uur een prachtige serie foto’s gemaakt. Het is bovendien een mooie manier om te ervaren hoe ik werk, en dat je geen model hoeft te zijn om op de foto te komen. Je mag jezelf blijven, zonder vreemde houdingen of ongemakkelijke poses.

De kosten voor een loveshoot zijn € 199, inclusief een prachtig mini album met 5 spreads met foto’s die jullie zelf kiezen..

NH20181013-172036-3.jpg
NH20180830-151212.jpg

het aanzoek

Neem een loveshoot een stapje verder en laat mij het aanzoek fotograferen. Laat het een verrassing zijn voor je partner en verander de loveshoot in het intieme moment om je levenspartner ten huwelijk te vragen. In goed overleg fotografeer ik het moment dat je op je knieen gaat. Het geeft een nieuwe dimensie aan het vereeuwigen van de liefde voor elkaar.

Vorig jaar waren we op een bruiloft van vrienden van ons. Hier was Nando als fotograaf aan het werk. Zijn manier van werken sprak ons erg aan. Toen we de foto’s van dit stel later zagen, zeiden we tegen elkaar: “Als wij ooit gaan trouwen, vragen we Nando als fotograaf”.
— Willemijn en Daan