NH20180610-142642.jpg
 
handtekening-trouwfotograaf.png

Een perfecte herinnering aan een onvergetelijke dag

 
 

een trouwreportage

Een huwelijksdag is een bijzondere dag, een dag waarin jullie in het middelpunt van de aandacht staan. Voor velen is dit spannend en misschien zelfs wat beangstigend, zeker omdat het een hele belangrijke stap in jullie relatie is. Ondanks dat alles; het enige wat je moet doen is “ja” zeggen, en voor de rest genieten van een onbezorgde dag. Daar hoort een trouwreportage bij die ongedwongen en rustig is, waarbij jullie jezelf kunnen zijn en dat jullie niets moeten te doen wat je zelf niet wilt,

trouwfotograaf_nando_Moment_Design_Fotograaf_helmond.png

De reportages die ik maak zijn intiem, prettig en vooral ontspannend. Het belangrijkste is dat jullie aandacht voor elkaar kunnen hebben. Ik laat jullie jezelf zijn zonder het poseren of de vraag om rare houdingen aan te nemen. Jullie komen heel natuurlijk en prettig in beeld, zodat jullie later ook echt jezelf op de foto terug zien, keer op keer. jaar na jaar. De techniek die ik daarvoor gebruik wordt Moment Design genoemd. Vanaf 2020 ben ik hiervoor gecertificeerd.

Ik leg de dag vast zoals die is, zonder dat mijn aanwezigheid opdringerig of storend is. Ik ben aanwezig maar niet op de voorgrond, ik stuur daar waar het nodig is met zachte hand bij, nooit dwingend en alleen als het kan.. Ik geef.aandacht aan details, kleding, ringen, het boeket en de aankleding van de hele dag. Alle aspecten van de dag zullen in beeld gevangen worden.

Trouwreportage in Limburg
In de aanloop naar de bruiloft hebben we veel contact gehad met Nando: We wisselden ideeën uit, stelden vragen en maakten afspraken. Nando dacht in alles met ons mee wat erg fijn was. Met al zijn ervaringen en ideeën en creativiteit is er een prachtig resultaat uit gekomen.
— Jantine en Evert-Jan

Persoonlijk contact

Ik vind het heel erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben. Daarom maak ik graag een afspraak voor een gesprek, om elkaar te leren kennen en om jullie gelegenheid te geven wensen kenbaar te maken. Het geeft op mijn beurt gelegenheid om mijn werkwijze uit te leggen en te laten zien. Dit doen we op een leuke en gezellige plek, onder het genot van een kop koffie of thee. Na een boeking spreken we ruim voor de bruiloft bij jullie thuis af om de details van de dag door te nemen zodat alles zorgeloos kan verlopen.

 
 
 
 

Wat kost een reportage?

Er komt veel kijken bij een bruiloft, waarvan het kiezen van een trouwreportage een belangrijk onderdeel uitmaakt. Het is een keuze die niet altijd gemakkelijk is. Daarom is de uitgangspositie een basic trouwreportage, die helemaal naar wens uitgebreid kan worden.

 

De basic reportage bestaat uit zes uur fotografie,

met de foto’s op een luxe USB stick in een mooie geschenkverpakking, inclusief een prachtig mini album van 20x15 centimeter met 10 spreads.

De investering voor deze trouwreportage is € 1195

 

Deze reportage kan uitgebreid worden met meer uren fotografie, extra bladen in het mini album, of een keuze uit diverse luxe albums in verschillende uitvoeringen en formaten. Op deze manier zijn jullie verzekerd van een trouwreportage die geheel op maat is.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik diverse albums laten zien. Naast een luxe trouwalbum is het ook mogelijk om voor prachtige cadeau boekjes te kiezen, of voor een set ouderalbums. Natuurlijk is het niet nodig om direct een keuze te maken, dat kan elk moment. Desgewenst kan ik daarin adviseren en helpen.