loveshoot

5D325176.jpg
5D324997.jpg
 

loveshoot

Samen op de foto, intiem, vrolijk, ontroerend. De liefde tussen jullie, de vonk. In een ontspannen omgeving die we samen kiezen wordt tijdens een fotosessie van ongeveer een tot anderhalf uur een prachtige serie foto’s gemaakt. Het is bovendien een mooie manier om te ervaren hoe ik werk, en dat je geen model hoeft te zijn om op de foto te komen. Je mag jezelf blijven, zonder vreemde houdingen of ongemakkelijke poses.

De kosten voor een loveshoot zijn € 199, inclusief een prachtig mini album met 5 spreads met foto’s die jullie zelf kiezen. Kiezen julle voor een huwelijksreportage, dan krijgen jullie de loveshoot gratis omdat we vieren dat nandoonline in 2019 vijftien jaar bestaat.

NH20181013-172036-3.jpg
NH20180830-151212.jpg

het aanzoek

Neem een loveshoot een stapje verder en laat mij het aanzoek fotograferen. Laat het een verrassing zijn voor je partner en verander de loveshoot in het intieme moment om je levenspartner ten huwelijk te vragen. In goed overleg fotografeer ik het moment dat je op je knieen gaat. Het geeft een nieuwe dimensie aan het vereeuwigen van de liefde voor elkaar.

Vorig jaar waren we op een bruiloft van vrienden van ons. Hier was Nando als fotograaf aan het werk. Zijn manier van werken sprak ons erg aan. Toen we de foto’s van dit stel later zagen, zeiden we tegen elkaar: “Als wij ooit gaan trouwen, vragen we Nando als fotograaf”.
— Willemijn en Daan