Het huwelijk van Angelique en Roy

Op 19-7-19 was de grote dag van Angelique en Roy; op die dag gaven beiden elkaar het ja-woord in het mooie dorp Wijnandsrade, in het Zuiden van Limburg.

Het was een warme dag die heerlijk relaxed begon bij de kapper en een fijne fotosessie naast de Roode Beek op de Brunssummerheide, waar Angelique en Roy met een prachtig VW busje naar toe gebracht werden.

trouwreportage-nando-roy-angelique

In een prachtig gebied als de Brunssummerheide kun je veel tijd doorbrengen om prachtige foto’s te maken, maar op een huwelijksdag vliegt de tijd voorbij, en je wilt natuurlijk niet te laat komen op je eigen huwelijks ceremonie. In de prachtige kerk in Wijnandsrade vond de plechtigheid plaats, waarna de gasten te voet naar de naastgelegen Kasteel Wijnandsrade gingen voor een feestelijke voortzetting van de huwelijksdag.

groepsfoto-nando-roy-angelique

Elke huwelijksdag is een drukke dag, met een tijdschema dat vaak weinig ruimte laat voor een extra fotosessie. Zo ook op deze dag. Maar we hadden twee dagen later, op zondag, een extra fotosessie in het centrum van Maastricht gepland. Een prachtige gelegenheid voor bruid en bruidegom om wederom de trouwkleding aan te trekken, en nogmaals te stralen. Dit weekend stond op deze manier helemaal in het teken van Roy en Angelique.
Van harte gefeliciteerd!

trouwshoot-maastricht-nando-roy-angeliqueEen loveshoot met Kelly en Merijn

Een loveshoot met Kelly en Merijn

Zondag 30 juni stond in het teken van Kelly en Merijn, een jong en vooral verliefd stel waarvan ik in de Loonse en Drunense Duinen een mooie reportage mocht maken. Het was er warm, zonnig, met veel zand en dennennaalden tussen de tenen, en muggen die ons ervan weerhielden om het schaduwrijke bos in te lopen.

Goos en Irma; zeven jaar na hun huwelijk

Goos en Irma; zeven jaar na hun huwelijk

In april 2012 mocht in een fantastische huwelijksreportage maken van Goos en Irma. De stijl van het huwelijk was niet standaard; het had een vleugje Gotisch en Victoriaans, wat heel bijzonder was. Ik kijk nog met plezier terug naar de reportage. Nu, na zeven jaar na deze mooie dag, kreeg ik een kans om Goos en Irma opnieuw op de foto te zetten.