trouwalbum

Foto’s kunnen pas echt tot hun recht komen wanneer ze in een prachtig trouwalbum verzameld zijn. Want zeg eerlijk; terug kijken op een computer of tv scherm is iets wat je vrijwel nooit doet. Een album is tastbaar, iets wat je makkelijk uit de kast neemt en op een rustig moment kunt doorbladeren. Daarom bied ik al bij een basis reportage een mooi trouwalbum aan, omdat zonder een trouwreportage niet compleet is. Of kies in plaats daarvan voor een prachtig luxe album.

Er is de keuze uit een tweetal soorten albums, elk met een eigen unieke uitstraling. Het ene soort album heeft harde bladen met een hoogwaardige printkwaliteit om de foto’s de beste uitstraling te geven. Het andere soort album heeft de dunne bladen van een koffietafel boek. Bij beide soorten vallen de bladen volledig vlak open, zodat er geen vouw in het midden is en de foto’s naadloos van het ene blad in het andere blad over kunnen lopen.

De kaft van het trouwalbum kan een full color print, zijn of een van de vele andere soorten materialen waaronder (diervriendelijk) leer. Ik heb diverse voorbeelden en stalen om rustig op uw gemak een goede keuze te maken.

Toen we het fotoboek in handen kregen, konden we de hele dag nog eens opnieuw beleven, inclusief emoties! Het boek ademt precies de sfeer uit die we voor ogen hadden.
— Claudia en Paul
 

Een impressie van de trouwalbum mogelijkheden

 
 

Fotoboek

Een prachtig fotoboek wordt standaard bij een reportage geleverd. Het is een boek van 18x25cm met een harde kaft en bevat een mooie selectie foto’s die de dag perfect weergeven. De afmetingen en het aantal bladen kunnen naar wens aangepast worden. Natuurlijk is het mogelijk om dit fotoboek te vervangen voor een van de andere prachtige trouwalbums.


KOYLAB

Het KOYLAB album is in diverse materialen verkrijgbaar, maar allemaal met een hoogwaardig kwalitatieve afwerking. Kies uit leder of Nubuk met een keur aan verschillende kleuren en materialen. De harde bladen van dit album slaan volledig vlak open zodat er een minimale vouw in zit waardoor foto’s over de hele lengte gebruikt kunnen worden. Dit album komt in een een mooie luxe bijpassende doos voor een perfecte bescherming. Standaard bevatten deze albums 20 spreads, maar dit is naar wens uit te breiden.


ASUKA

Deze albums worden geprint in een uniek 6-kleuren procedé dat de kwaliteit van een offset drukker evenaart. Door de speciale inkt en coating wordt de duurzaamheid en kwaliteit verhoogd. Die coating is een Laminate Glossy of Laminate Matte afwerking waardoor de pagina’s niet alleen iets steviger worden, maar ook meer beschermd zijn tegen beschadiging. De mooiste afwerking krijgen de albums met een Varnish afwerking die vaak vergeleken wordt met Luster of Satin fotopapier.

Deze albums vouwen volledig open. Hierdoor lopen de pagina’s niet alleen naadloos over, maar kunnen de foto’s in het album ook zonder problemen pagina vullend worden. Er is keuze uit twee soorten ASUKA albums, elk met een eigen unieke uitstaling; de Zen Lay Flat met een stevige fullcolor inschuifhoes, of de Impact in een luxe bewaardoos.,

 

 

luxe USB verpakking met mini album

De foto’s van de trouwreportage worden op een mooie USB stick gezet. Kies voor een prachtige luxe USB box, compleet met mini-album. De USB box met mini album wordt in stijl opgemaakt, met een kleine selectie foto’s. De stevige inschuifhoes met jullie naam in embrossed print kan in diverse kleuren geleverd worden.


 

trifolio

Een uniek trifolio met een kleine selectie foto’s van de dag. Dit folio misstaat op geen enkele schoorsteenmantel of kast, of gewoon op tafel. De frosted inschuifhoes beschermd dit unieke trifolio op een subtiele manier.

Het trifolio kan als extra optie gekozen worden.