De huwelijksdag van Ingrid en Rick

Begin 2020 namen Ingrid en Rick contact op om te praten over een trouwreportage voor hun huwelijksdag op 4 september 2020. Tijdens een fijn oriënterend gesprek was de klik er al snel en werd er direct een moment gekozen om ook direct een gezinsreportage te maken. In de huiskamer hing al een groot canvas van Ingrid, Rick en de kinderen, maar daar mocht een nieuwe voor komen. Kinderen groeien immers als kool.

In de zomer hebben we een hele fijne fotosessie gehad, in de tuin van de trouwlocatie zelf. Mooie warme foto’s van een heel tevreden en fijn gezin waar een mooie selectie foto’s uit zijn gekomen. Dat sterkte het vertrouwen alleen nog maar meer, voor een mooie trouwreportage in september.

Ingrid, Rick en de kinderen

Helaas zorgde de crisis waarin we beland zijn ervoor, dat er beperkingen opgelegd waren met betrekking tot de feestelijkheden. Afstand houden, maximale aantallen genodigden, en geen groot feest. Vooral dat laatste is dan toch een vervelende beperking. Het feest werd daarom veranderd in een gezellige borrel na afloop, met de belofte van een groot feest in 2021.

De huwelijksdag begon met een regenbui, die al snel opklaarde. Het zonnetje kwam door, en met een aangename temperatuur beloofde het een bijzonder fijne dag te worden. Met het bruidspaar en kinderen in een Chrevolet Camaro, en open dak, was de weg van Gemert naar Bakel veel te snel voorbij.

Het voordeel van de 1,5 meter regel in het Parochiehuis was een mooie gelijk gevulde zaal, vol sfeer en gezelligheid. Daar gaven Ingrid en Rick, tegenover de getuigen en aanwezigen, elkaar het ja-woord. Vol emotie, en onder het toeziend oog van de kinderen.

Na een lunch hebben we een korte fotosessie bij de Brabantse Kluis gehouden, onder het wakende oog van de zusters van het klooster. De middag werd afgesloten met het aansnijden van de taart bij Logement 1818, en een goed diner bij Dientje in Gemert.

Ondanks het ontbreken van een echt feest, is deze huwelijksdag een heel fijn en ontspannen verlopen. Het wordt nog een keer feestelijk overgedaan in het nieuwe jaar. Mooi toch, want het is een goede reden om opnieuw de trouwkleding te dragen, en nog een dagje extra te genieten van een van de mooiste dagen uit je leven.

Gefeliciteerd Ingrid en Rick, en de de kinderen natuurlijk. Hieronder kun je even mee genieten van deze mooie ontroerende dag.