Een huwelijksdag met Mandy en Pascal

De huwelijksdag was gepland op 7 juni 2020. Het zou een prachtige dag moeten worden, die helaas niet door kon gaan vanwege de crisis. Dit was natuurlijk jammer, maar een verstandige beslissing. De nieuwe datum werd in overleg gepland. Op zaterdag 5 september 2020 zou het dan eindelijk zover zijn. Dat was de grote dag voor Mandy en Pascal, samen met de kinderen.

Het eerste contact met Mandy en Pascal was al in juni 2019. We spraken af in een restaurant aan de oever van de Maas waar we kennis maakten en er een wederzijdse klik was. Na deze gezellige avond op het terras met uitzicht op de rivier, spraken we af voor een loveshoot, die in oktober dat jaar zou plaats vinden.

De foto’s van deze fijne en ontroerende loveshoot hebben Mandy en Pascal gebruikt voor hun trouwkaart. Een prachtig doel voor dit soort foto’s.

loveshoot van Mandy en Pascal

Op 5 september was het dan zover. In de vroege ochtend ontmoette ik Mandy in de 18e-eeuwse boerderij van Bed & Breakfast Heeren van Tuil, waar de voorbereidingen in volle gang waren. Van daaruit ben ik snel naar Pascal gegaan, die samen met zijn zoon Jayden, in Boerengoed Enspijk klaar stond om per koets zijn bruid op te gaan halen.

Na aankomst bij de Heeren van Tuil wachtte Pascal onder aan de trap, gereed om zijn bruid voor het eerst te zien schitteren in haar trouwkleding. Daar, in de tuin van de Heeren van Tuil hebben we even genoten van een gemoedelijke fotosessie met de kinderen, alvorens ze samen met de koets vertrokken voor een ontspannen rit naar Enspijk.

De ceremonie was leuk, grappig, en ontroerend, en vol overtuiging gaven Pascal en Mandy elkaar het ja-woord. De kus bezegelde het huwelijk waarna een feestelijke middag kon beginnen. De dag eindigde met een heerlijke barbecue en een feestelijke avond met muziek en drank.

Hartelijk gefeliciteerd Mandy en Pascal.

Genieten je mee van een mooie selectie van de foto’s van de huwelijksdag?