Loveshoot van Sanne en Dimitri

Op 10 september 2021 treden Sanne en Dimitri in het huwelijk. Dat is het moment dat ze ‘ja’ tegen elkaar zeggen. Ze kozen ook voor een loveshoot. Een mooi moment om samen op de foto te komen en waarvan ze ook een foto voor hun trouwkaart van gebruikt hebben.

We kozen een mooi landelijk gebied uit, met was bos, velden en water. Het tijdstip van de dag was de avond, een paar uur voor zonsondergang wanneer het licht op zijn mooist is. En jawel, de avond van de loveshoot was een prachtig avond met een fijn zonnetje, een aangename temperatuur.

Voor Sanne en Dimitri was het een prachtige gelegenheid om niet alleen een mooie set foto’s van elkaar te krijgen, maar bovendien was het een perfecte manier om te wennen aan mijn manier van fotografie.

Op mijn beurt heb ik Sanne en Dimitri leren kennen in een ontspannen manier, die alleen maar ten goede gaat komen voor de huwelijksdag. Die staat al bijna voor de deur.

Ik presenteer graag een mooie set foto’s van deze loveshoot, waarin Sanne en Dimitri samen stralen en aanloop naar hun grote dag.