Een zwangerschapshoot van Cindy en Frank

Eind april tot begin mei staan de bomen in Limburg vol bloesem. Net voorbij Maastricht, rondom Eckelrade dragen de veelal kersenbomen een prachtig witte bloemenpracht die opvallend afsteekt tegen het frisse groen van de natuur die uit de winter ontwaakt.

Midden in dit gebied wonen Cindy en Frank. Samen in verwachting van hun eerste kindje. Eind april, rond de 38 weken zwangerschap, fotografeerde ik hen beiden in de boomgaarden waar de bloesem langzaam maar zeker verschenen was.

Het was wel spannend hoe de afgesproken dag zou worden, want de laatste winterse buien waren nog niet het land uit. Op weg naar het Zuiden reed ik nog door menig sneeuwbui en eenmaal gearriveerd vielen de laatste kille druppels uit het wolkendek.

Het mocht de pret niet drukken. Zeker niet toen de bewolking uiteindelijk brak en een voorzichtig zonnetje tussen de wolken door scheen. Daar, in de boomgaarden waar de eerste bloesem verscheen, fotografeerde ik dit leuke stel.

Helaas was de bloesem nog maar spaarzaam aanwezig, maar dat was geen belemmering om een mooie serie foto’s van Cindy en Frank te maken, met een mooi nieuw leven in het vooruitzicht.