Een loveshoot met Kelly en Merijn

Zondag 30 juni stond in het teken van Kelly en Merijn, een jong en vooral verliefd stel waarvan ik in de Loonse en Drunense Duinen een mooie reportage mocht maken. Het was er warm, zonnig, met veel zand en dennennaalden tussen de tenen, en muggen die ons ervan weerhielden om het schaduwrijke bos in te lopen.

Het avonduur zorgde voor iets minder hard licht, lange schaduwen, en een heerlijk rustige omgeving. Daar kregen Kelly en Merijn de ruimte om samen te stralen, bij elkaar te zijn, en vooral zichzelf te zijn. Voor mij was het een plezier om deze twee mensen op de foto te zetten, en het bood de gelegenheid om mijn Moment Design technieken te oefenen, in voorbereiding tot de uiteindelijke certificering. Kelly en Merijn hebben een prachtige set foto’s, vol gevoel en liefde, waar ik zelf blij van wordt.