Loveshoots en Moment Design

In voorbereiding voor mijn certificering als Moment Design fotograaf heb ik de afgelopen maanden een aantal leuke stelletjes gefotografeerd. Ik heb in overleg met elk stel een mooie plek uitgezocht om de foto’s te maken, zoals de Loonse en Drunense Duinen, de Kampina, het prachtige park Warande in Helmond, en het pittoreske dorpje Willemstad. Met het oog op de beste lichtomstandigheden heb ik elke stelletje op een fijne, natuurlijke en vooral ongedwongen wijze op de foto gezet.

Joyce en Dennis in het avondlicht, in het prachtige gebied met de naam Kampina

Joyce en Dennis in het avondlicht, in het prachtige gebied met de naam Kampina

Elke loveshoot was een fijne leerzame ervaring, waarbij ik mijn vaardigheden voor Moment Design kon oefenen, aanscherpen, en - wat het belangrijkste is - zo een unieke serie foto’s kon maken. Na elke fotosessie was duidelijk hoe fijn en prettig deze manier van werken ervaren werd. Zelfs voor hen die niet stonden te springen om op de foto te komen.

Hoe meer ik de techniek toepas, hoe fijner ik zelf een fotosessie ook ervaar. In de komende maanden heb ik nog een aantal nieuwe loveshoots in de planning staan. Ik kijk er nu al naar vooruit, en ik weet dat de resultaten weer prachtig zullen zijn.

Een selectie van de loveshoots