Nieuwe albums en fotoboeken voor 2019

Het aanbod aan albums is uitgebreid nu ik leverancier KoyLab gekozen heb als tweede album leverancier. Met een mooi aanbod aan producten is dit een perfect aanvulling op wat ik al aan albums van Asuka Books aan bied.

Met de keuze om het aanbod aan trouwalbums uit te breiden maak ik het er niet moeilijker op. De albums van KoyLab hebben een heel andere uitstraling, maar met dezelfde hoogstaande kwaliteit als wat Asuka books.

Vanaf 2019 zit er bij een reportage altijd een album bij, ook bij de eenvoudige reportage. Zo heeft u altijd iets tastbaars in handen.

Van vrijwel alle producten die ik aanbied heb ik samples en stalen in huis, zodat een keuze niet vanaf een website of folder gedaan hoeft te worden. De albums kunnen aangeraakt worden, je kunt er doorheen bladeren, en voelen hoe goed de kwaliteit is, hoe prachtig de uitstraling en hoe compleet een trouwreportage wordt.

Ik kijk uit naar de gesprekken in 2019, de reportages en vooral het overhandigen van deze prachtige albums en boekjes.