De zestien leukste foto's van 2018

Het jaar 2018 is een erg mooi jaar voor mij als trouwfotograaf geweest, met heel fijne huwelijksreportages en leuke echtparen die genoten van hun grote dag, net als ik. Het was een eer om erbij te mogen zijn, om het te mogen vastleggen en vol trots heb ik de foto’s en albums overhandigd.

Ik heb een selectie gemaakt van de leukste, grappigste of meest ontroerende momenten die ik het afgelopen jaar heb vastgelegd. Het was moeilijke om een selectie uit de vele foto’s te maken, en waarschijnlijk zou ik over een maand weer andere foto’s kiezen. Het zijn er zestien worden, samengevat in dit blog.

Ik mag helaas niet van elk huwelijk foto’s laten zien, dus ik beperk me tot de huwelijken waar ik dit wel van mocht. Anders had ik nog een aantal prachtige foto’s kunnen laten zien, of was de selectie misschien twee keer zo groot geworden.