Een gratis loveshoot in 2019

Hoewel mijn eerste trouwreportage al in de jaren negentig van de vorige eeuw/millennium gemaakt is, zie ik 2004 als het eerste jaar waarin ik het maken van trouwreportages als belangrijk onderdeel van mijn fotografie zag. Dat was mijn echte (nieuwe) start.

sized_20120413_7654.jpg


Het jaar 2004 is nu 15 jaar geleden, een jubileum. En bovendien zal vanaf dit jaar de trouwreportages het belangrijkste deel van mijn fotografie zijn. Reden genoeg om dit met jullie te vieren. En hoe kan dat beter dan met een cadeau in de vorm van een gratis loveshoot voor iedereen die besluit om mij als trouwfotograaf in te huren. Des te meer reden om een trouwreportage te boeken.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om te kiezen voor een losse loveshoot; samen op een heel intieme, vrolijke en ontroerende manier op de foto. Neem contact op voor meer vrijblijvende informatie of om een afspraak te maken.