Goos en Irma; zeven jaar na hun huwelijk

In april 2012 mocht in een fantastische huwelijksreportage maken van Goos en Irma. De stijl van het huwelijk was niet standaard; het had een vleugje Gotisch en Victoriaans, wat heel bijzonder was. Ik kijk nog met plezier terug naar de reportage.

Goos en Irma in de Bergkerk in Deventer

Goos en Irma in de Bergkerk in Deventer

Bijna zeven jaar na deze mooie dag, kreeg ik een kans om Goos en Irma opnieuw op de foto te zetten. Ik had hun gevraagd om model te staan voor een loveshoot tijdens de opleiding voor Moment Design fotograaf. Het was een prachtige gelegenheid om in een mooie omgeving bij te praten, en een serie mooie intieme beelden te schieten. Daarbij kwam de techniek van Moment Design mooi van pas, om zo een heel ontspannen sfeer te creëren, het het onwennige van op de foto gezet te worden niet langer een rol speelde.

moment design loveshoot van Goos en Irma

Op 13 april is het precies 7 jaar geleden, en hebben Goos en Irma de zogenaamde donzen bruiloft, wat perfect past bij het gevoel dat deze loveshoot achter heeft gelaten.

Het was heel prettig om na zoveel jaar weer een keer samen te komen, te kletsen en een prachtige set foto’s te maken. Niet alleen Goos en Irma vonden het een prettige fotosessie, maar ook ik kon genieten van deze twee mooie mensen.

Dank je wel, Goos en Irma.