Moment Design certificering

Afgelopen jaar ben ik een cursus Moment Design gaan volgen. Deze techniek, waarmee het (aan)sturen van bruidsparen op een heel fijne, natuurlijke manier gedaan wordt, beviel ontzettend goed.

Ik ben deze techniek gaan toepassen in mijn bruidsreportages en loveshoots, maar ook bij het fotograferen van bedrijfsportretten. Moment Design technieken zorgen voor een heel ontspannen manier van fotograferen, waarbij iedereen zich heerlijk op zijn of haar gemak is, en vooral zichzelf kan zijn en blijven.

Hier ben ik aan het werk tijdens een workshop trouwfotografie, waarbij gebruik gemaakt wordt van Moment Design technieken

Hier ben ik aan het werk tijdens een workshop trouwfotografie, waarbij gebruik gemaakt wordt van Moment Design technieken

Dit jaar ga ik een vervolg opleiding Moment Design volgen. zodat ik mijzelf medio 2019 als gecertificeerd Moment Design Fotograaf mag gaan noemen. Zo kan ik zorgen dat elke bruidspaar op de meest natuurlijke en mooie manier op de foto komt. Ik kijk er heel erg naar vooruit.